Tortellini med spenat- och gorgonzolasås

Filead eller skivad fisk kokt i eget spad
2 port.
15-60 min.
250-300 g fiskfilé eller 300-350 g skivad fisk
1 msk vatten + 1 msk pressad citron
½ tsk salt
Vit- eller svart peppar
½-1 msk smör eller margarin
Persilja, dill, purjolök
Tortellini som är ganska matigt i sig kräver en lätt sås för att det ska bli perfekt.

2 pers.

Ingredienser:
  • 250 g tortellini (mängden gäller torkad tortellini)
  • ½ lök
  • 200 g gorgonzola
  • 250 g fryst spenat
  • 1,5 dl gräddfil
  • salt
  • svart- och vitpeppar
  • cayennepeppar


Gör så här:

Koka upp vatten för tortellinin. Fräs löken i en kastrull och häll därefter i spenaten. Krydda när spenaten tinats i kastrullen. Häll på gräddfilen och smula ner gorgonzolan. Servera antingen med lite brockolie och blomkål eller andra grönsaker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0