Apelsinchokladrutor

50 kcal/bit
24 bitar
Tillagningstid 35 min.
Kan frysas
24 bitar
Tillagningstid 35 min.
Kan frysas

Ingridienser:
  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • Rivet skal av 1 apelsin
  • ½ dl pressad apelsinsaft
  • 1 dl mjölk
  • 50 g smält smör
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • ½ dl kakao
  • 2 tsk bakpulver
Granering:
  • 2 msk kokosflingor
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 C. Lägg ett bakplåtspapper i en liten långpanna ca 20x30 cm.
Vispa ägg och strösocker poröst. Tillsätt apelsinskal, apelsinsaft, mjölk och smör. 
Blanda mjöl, kakao och bakpulver och häll ner i smeten. Bred ut smeten i långpannan. Strö över koskos.
Grädda kakan strax under mitten i ugnen tills smeten stelnat ca 20 min. Låt kakan svalna något och skär den sedan i 5x5 cm rutor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0